Boek Meiso Shiatsu

Meiso Shiatsu – Therapie en educatie voor gezondheid en een humane evolutie

Meiso shiatsu

Dit studieboek is zeer de moeite waard. Zowel vanwege de diverse trainingen voor therapeuten zelf, als de vele nieuwe technieken die erin vermeld staan. De training van de therapeut zelf is typerend voor Meiso Shiatsu. Hierdoor krijgt elke gebruikte, nieuwe of bekende techniek een paar dimensies extra. Bijvoorbeeld de training van verbeelding, die de geconcentreerdheid in druk tot een hoogtepunt voert. Ook andere mentale training, zoals het je onthouden van voedsel en het trainen van dankbaarheid, zijn van groot belang voor het vergroten van de hartdimensie om optimaal te kunnen geven. Uiteindelijk ligt het hart aan de basis van elke goede Shiatsu therapeut. Voor dit soort training is de theorie terug te vinden in het boek Meditatie Yoga, geschreven door Masahiro Oki. Binnenkort te verschijnen in nieuwe editie.

Voor bovengenoemde trainingen is structuur en discipline nodig. Voor meer informatie over de Meiso Shiatsu opleiding – klik hier.

Het Meiso Shiatsu boek is te bestellen via de mail. Stuur jouw naam en adresgegevens naar: meijndho@kpnmail.nl en maak geld over naar: Bankrekeningnummer 49.95.30.179 t.n.v. M. van Eijndhoven te Amsterdam

Na overmaking van € 28,65, (boek € 25,- , porto € 3,65) op rekening: , wordt het gevraagde je toegestuurd. Vermeld in de omschrijving ajb duidelijk jouw naam. Dank je wel!

Mieke van Eijndhoven, Coördinator Meiso Shiatsu School Nederland