Meiso Shiatsu School Nederland

Therapie en educatie voor gezondheid en een humane persoonlijke ontwikkeling
Organisatie

Directeur: John Hulshof.

Oki do Yoga leraar en professioneel Meiso Shiatsu therapeut. Vanaf 1993 is hij directeur van het Oki do Centrum en het Meiso Shiatsu Gezondheidscentrum en is verantwoordelijk voor de School voor Meiso Shiatsu in Pesaro, Italie.
Sinds 2004 is hij tevens directeur van de Meiso Shaitsu academie Nederland.

Hij verdiept zijn studie in het Oki do Global Research Institute, vooral binnen de Academie voor Meiso Shiatsu en Holistische Gezondheid, onder begeleiding van Yuji Yahiro.

Coördinator: Mieke van Eijndhoven

Okido Yoga leraar en professioneel Meiso Shiatsu therapeut. Zij verdiept haar studie bij de Academie voor Meiso shiatsu en Holistische Gezondheid onder begeleiding van Yuji Yahiro.

The Oki do Global Research Institute

The Academy of Meiso Shiatsu and Global Health: maandelijkse residentiële weekends voor hen die de Meiso Shiatsu school hebben afgerond en wensen hun praktische en filosofische studie te verdiepen op het gebied van natuurlijke en globale therapie op een humane manier, onder begeleiding van Yuji Yahiro.

The international Meiso Shiatsu Association

stimuleert het onderzoek, de verspreiding en kwaliteit van de studie en praktijk van Meiso Shiatsu. Coördineert en begeleidt curcussen, scholen en specialisatietrainingen in Italië en het buitenland.

Zie voor overzicht workshops Meiso Shiatsu: agenda workshops